Bo på Borupvænget

Borupvænget ligger i den nordlige del af Randers by i flotte, landlige omgivelser med grønne områder og græssende heste.

Borupvænget består af 79 plejeboliger og 24 ældreboliger med kald. Beboerne i ældreboligerne har kun et mindre plejebehov og er meget selvhjulpne, mens beboerne i plejeboligerne har et stort plejebehov.

En bolig på Borupvænget er på mange måder som et hvert andet lejemål – blot med den forskel, at der er hjælp og støtte fra fagpersoner lige ved hånden.

Din hverdag i en bolig på Borupvænget afhænger meget af, hvordan du gerne vil leve dit liv. Kan du lide at sove længe, læse gode bøger, se TV og få besøg af familien, så kan du stadig gøre det i din bolig på Borupvænget.

Der er ikke besøgstid i din bolig. Det er dit hjem, og du bestemmer selv, hvornår du vil have besøg, og hvem du vil have besøg af.

Du bestemmer også selv, om du vil spise i din bolig eller i fællesrummet sammen med andre beboere. Du kan også veksle mellem at spise for dig selv og sammen med andre, hvis du har lyst til det.

Hvis du har lyst, kan du deltage i forskellige aktiviteter med personalet og andre beboere på Borupvænget.