Boligerne på Borupvænget

Læs om boligerne på Borupvænget, herunder mulighederne for TV, internet og telefon m.m.

Borupvænget har i alt 103 boliger, heraf 79 plejeboliger og 24 ældreboliger med mulighed for kald. Plejeboligerne er fordelt på seks boenheder.

Plejeboligerne er lyse, rummelige etværelseslejligheder på mellem 61 og 75 m2. Plejeboligerne består af en stue, et badeværelse og et tekøkken. Der er et garderobeskab på hjul, som du kan bruge som skillevæg mellem stue og soveværelse. Nogle af plejeboligerne har enten egen lille terrasse eller altan, mens de øvrige plejeboliger har en fælles terrasse eller altan. I nogle af plejeboligerne er der en vaskemaskine, mens der til de øvrige plejeboliger er et fællesvaskeri.

Ældreboligerne er toværelseslejligheder, som består af en stue, et soveværelse, et badeværelse og et køkken. Der er en vaskemaskine i ældreboligerne. Derudover er der en lille have og terrasse.

Du kan få kabel-TV via YouSee.

Du skal selv kontakte YouSee for at få TV.

Hvis du vil have internet i din bolig, skal du selv kontakte en internetudbyder. Der er frit valg, men det nemmeste vil være at vælge YouSee, da de også er TV-udbyder på Borupvænget. Dermed kan du bestille TV og internet på samme tid.

Der er telefonstik i alle boliger, så du kan have fastnettelefon.

Hvis du har en fastnettelefon og ønsker at beholde dit nuværende telefonnummer, skal du kontakte dit teleselskab og bede dem om at flytte dit nummer til din nye adresse på Borupvænget.

Hvis du har en mobiltelefon, skal du bare tage den med, når du flytter. Du bør give dit teleselskab besked om din nye adresse, men skal ikke gøre mere.

Du må ryge i din bolig, når der ikke er personale til stede.

Det er op til dig selv, om du vil have forsikringer, men vi anbefaler, at du har en indboforsikring, en ansvarsforsikring og en ulykkesforsikring.

Det er din egen forsikring, der dækker i forbindelse med tyveri, brand og lignende.

Du skal selv kontakte et forsikringsselskab for at få forsikringer.

Du må gerne have dyr i din bolig, hvis du selv kan passe dem, og de kan blive i din bolig.